Настаняване

Комплекс  “Империал Хайтс” е точното място за тези от вас, които търсят тишина и спокойствие по време на лятната си почивка. Комплексът е чудесен избор както за семейства така и за по-големи компании, които предпочитат да прекарват време заедно, да спортуват или да почиват активно около басейна. “Империал Хайтс” разполага с общо  30 вили. Всяка от тях е обзаведена с всичко необходимо за уютен и спокоен престой. На ваше разположение са кухненски бокс оборудван  с фурна, котлон, микровълнова печка и тостер. Всяка къща разполага още с хол/трапезария, спални според големината, собствена баня с душ , климатик, LCD TV, високоскоростен Wi-Fi и балкон с изглед към морето.

Малка вила

Малката вила се състои от хол, кухня и тераса на първия етаж , две спални, баня с тоалетна на втория етаж. Всяка спалня е оборудвана с двойно легло , а в хола дивана е разтегателен и може да настани един възрастен или едно дете.

Вилата разполага с:

Стандартна вила

Стандартната вила е подходяща за тези от вас, които се нуждаят от повече пространство. Тя е обзаведена в стила на малката вила и се състои от хол , напълно оборудвана кухня, тоалетна и тераса на първия етаж, две спални, баня с тоалетна на втория етаж. Всяка спалня е оборудвана с две отделни легла, а дивана в хола е разтегателен и може да настани един възрастен и едно дете.

Вилата разполага с:

Голяма вила

Голямата вила в комплекс „Империал Хайтс“ е чудесен избор за по-големи семейства както и за компании.  Състои се от хол , напълно оборудвана кухня, тоалетна и тераса на първия етаж, по две спални и баня с тоалетна на втория и третия етаж. Всяка спалня е оборудвана с двойно легло, а дивана в хола е разтегателен и може да настани един възрастен или едно дете.

Вилата разполага с:

Направете резервация