Услуги

За вашата активна почивка, на територията на комплекса предлагаме голямо разнообразие от активности.  На ваше разположение са голям открит басейн с детска секция и джакузи, игрище за мини голф, фитнес център, тенис на маса, детска площадка, баскетболна и волейболна площадка и дартс. Всички активности са могат да се ползват напълно безплатно от нашите гости.

Басейн

За активно плажуващите и търсещите разхлада в горещите летни дни, на територията на компелекса разполагаме с голям открит басейн с джакузи. За най-малките ни гости има детска секция.

Фитнес център

Фитнес центърът в „Империал Хайтс“ е оборудван с всичко необходимо за пълноценна тренировка. В залата има дъмбели, абдуктор, адуктор, лег прес и бицепс кърл.

Барбекю

За любителите готвачи и за тези, които биха искали да изпробват кулинарните си способности, предлагаме индивидуално барбекю. Може да го използвате на тревните площи около комплекса както и на терасата на вашата вила. Съберете семейство и приятели, пригответе вкусна храна на дървени въглища и Bon Appetit!

Детска площадка

В комплекс „Империал Хайтс“ сме се погрижили и за най-малките ни гости.  Нашата детска площадка, оборудвана с люлки и пързалка, ще се превърне в любимо място за забавление по време на лятната ваканция.

Волейболно и баскетболно игрище

За тези от вас, които биха искали да спортуват по време на своята почивка, на разположение са волейболно и баскетболно игрище. Заповядайте да демонстрирайте своите спортни умения и да се позабавлявате на открито. Игрищата може да се ползват напълно безплатно от гостите на комплекса.

Други услуги, които предлагаме

Безплатен паркинг

Безплатна бебешка кошара

24 часова рецепция

Зала за игри

Безплатен Wi Fi

Домашни любимци се допускат

Направете резервация